GDS TVÄTT

I vår toppmoderna GDS tvätt har du tillgång till:

✓    Högtryck med hetvatten.
✓    Borsttvätt med hetvatten.

✓    Hetvatten och vax.
✓    Ytbehandling med specialvatten för fläckfritt resultat.

✓    Svanenmärkta tvättprodukter.
✓    Ett extra stort bås för t ex Husbilar, Husvagnar och mindre Lastbilar.

INSTRUKTIONER FÖR EFFEKTIV TVÄTTNING I VÅR GDS-ANLÄGGNING

AVFETTNING

Miljöavfettning löser effektivt upp oljepartiklar och salt på din bil. Oljepartiklarna kommer bland annat från väg, däck och sotpartiklar i luften. Används företrädesvis på vintern.

HETVATTEN

Med hetvatten i ett fl öde på 500 l/h och ett kraftigt alkaliskt specialutformat bilschampo löser du upp och spolar av all grov smuts från bilen. Det löser dessutom upp sommarens flugor mycket snabbt.

BORSTPROGRAMMET

Borstprogrammet ger hetvatten i 250 l/h och med det unika skummet gör du din bil rensnabbt och effektivt. Borsten används på hela bilen med undantag för fälgarna. Den har mjuka skonsamma strån och är tillsammans med skumschampot en förutsättning för att din bil skall bli absolut ren.

KALLVATTEN

Med kallvatten sköljs bilen ren från skum och smuts. Kontrollera resultatet, om du behöver går du tillbaka till steg 1 eller 2. Annars är det dags för nästa steg.

VAX

Hett vatten blandat med carnaubavax ger din bil ett bra ytskydd som gör att din bil står emotsmuts längre. Det blir dessutom lättare att tvätta bilen nästa gång. Används även på speglar och rutor och gör dessa helt rena med bra sikt som resultat.

YTBEHANDLING

Avsluta tvätten med en snabb ytbehandling. Ytterligare ett lager med vax uppblandat med avrinningsmedel. I detta program används ett vatten som är absolut fritt från mineraler och salter, vilket gör att du inte behöver torka bilen med sämskskinn. Används även på rutor och backspeglar för att göra dessa klara och vattenavvisande.